传说调酒师俱乐部

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

加州梦想

<B>california dreaming</B> </P>all the leaves are brown, and the sky is gray </P>i've been for a walk, on a winter's day</P>i'd be safe and warm, if i was in l.a. </P>california dreaming on such a winter's day </P>stopped into a church, i passed along the way well, </P>i got down on my knees, and i pretend to pray</P>you know the preacher likes the cold </P>he knows i'm gonna stay </P>california dreaming on such a winter's day </P>all the leaves are brown, and the sky is gray</P>i've been for a walk, on a winter's day </P>if i didn't tell her, i could leave today </P>california dreaming on such a winter's day </P>
<>加州梦想</P><> ——妈妈和爸爸乐队</P><>树叶转黄</P><P>天空灰蓝</P><P>我散着步</P><P>在一个冬日里</P><P>我会安全又温暖</P><P>如果这是在洛杉矶</P><P>加州梦想</P><P>在这样的冬日里升起</P>
<P>我走进教堂</P><P>穿过过道</P><P>然后屈下双膝</P><P>我假装着祈祷</P><P>你知道神父就和天神一样</P><P>他知道我会留下来</P><P>加州梦想</P><P>在这样的冬日里升起</P><p><P>树叶转黄</P><P>天空灰蓝</P><P>我散着步 </P><P>在一个冬日里</P><P>如果不是告诉了她</P><P>我今天就会离去</P><P>加州梦想</P><P>在这样的冬日里升起 </P><p><P>音乐人生:“妈妈和爸爸”乐队(两男两女)成立于六十年代中期,其风格为民谣与摇滚乐的组合,简单,明快,清晰 </P><P>赏析:王菲在《重庆森林》里一天到晚播放的这首“California dreaming”,真的非常好听,我曾经疯狂地在网上搜罗。相信看过这部电影的朋友也会想我一样钟情于这首歌。歌者用简洁的歌词唱出了简单的情歌,并暗藏着淡淡的悲伤,隐隐的无助以及深深的离别之情。有一点悲伤,有一点美好,有一点希望。</P>
<>着个我喜欢~~呵呵</P>
挺好听的,我第一次听就好喜欢啊
今天,听音乐的感觉很好!谢了!
<>不错啊</P>
有同感
好听,顶拉!!
真的不错啊,好好听啊,我顶,真的好喜欢啊,而且............